Åkerögården

Åkerögården

VÄLKOMMEN TILL ÅKERÖGÅRDEN!

Åkerögården ligger på Rådmansö, ett par mil utanför Norrtälje, nästan ända ute vid Kapellskärs hamn, cirka en timme från Stockholm och Uppsala området.

Boka

Adress: Åkerövägen 11
Ort: 761 94 Norrrtälje
Tele: 0176-410 62
Email: info@akerogarden.com
Webbsida: http://akerogarden.com/

Att lämna hemmaplan för en stund och mötas borta är fortfarande ett oöverträffat koncept. Vi erbjuder mat och logi för konferenser, kurser, personalgrupper, styrelser, körer eller varför inte släktkalaset eller Bröllopsfesten.

Här finns det utrymme för nya tankar och samtal i lugn och ro. Roslagsnaturen runt om gården inspirerar till kreativitet och ger massor av ny energi. Oavsett årstid erbjuder Åkerögården en naturskön och lugn miljö med närhet till havet.

Nu väntar vi bara på din bokning. Vi hoppas att du redan varit inne på vår hemsida www.akerogarden.com. Om inte så ser du den här. Vi vill erbjuda er som bokar en konferens eller en kurs över en helg eller under en vardag ett prisvärt alternativ. Bokar du före den 31 december erbjuder vi 10% på varje bokning. Vi har redan nu rätt många bokningar inför nästa år. Tveka inte! Ta tag i telefonen och ring 0176 41062 eller mejla info@akerogarden.com så hoppas vi att vi får kontakt och att vi kan hjälpa dig till en upplevelse som du sent kommer att glömma. Du kanske till och med vill komma ut och titta på gården. Vi bjuder gärna på lunch och en guidning av gården.