Åkerögården

Åkerögården

Åkerögården är en mötesplats i Roslagen att återvända till för andrum, återhämtning och eftertanke.
Hit kan du komma med kollegorna, vännerna, kören, församlingen eller föreningen för goda samtal och inspirerande möten. Här får ni möjlighet och utrymme att njuta av stillheten, naturen och varandra. Och inte minst av maten som smakar kärlek och omtanke.

Boka

Adress: Åkerövägen 11
Ort: 761 94 Norrrtälje
Telefon: 0176-410 62
Email: info@akerogarden.com
Webbsida: www.akerogarden.com

Åkerögården ligger högt upp i Roslagens famn i närheten av Kapellskär. Här erbjuds logi i enklare, trivsam standard och ett besök på gården är verkligen ett prisvärt alternativ. Våra nyligen omgjorda och renoverade samlingslokaler möjliggör möten och samtal i mindre och större grupper och i vårt fina kapell kan ni hålla andakt eller gudstjänst.

Logi erbjuds i form av bed&breakfast, helpension eller halvpension. Nytt är också att det numera finns möjlighet att bo på gården med självhushåll. Kanske planerar du klassresa eller läger? Då kan boende med självhushåll vara ett bra alternativ.

Promenadstråken runt gården är många, badplatsen ligger ett par minuters gångväg bort och vi hjälper gärna till med tips om andra aktiviteter på gården och i närheten.

Under året händer mycket på Åkerögården som också är öppen verksamhet. Här hålls kurser, retreater, läger och konferenser. Dessutom firar vi påsk, midsommar och njuter av julbord.

För årets program, bokningsförfrågan och mer information, kika gärna in på www.akerogarden.com.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen hit och välkommen åter!

Emmalill m personal
Tel: 0176 41062
e-post: emmalill.hector@akerogarden.com