Kustnära Stugor – Stugförmedlingen i Roslagen

Hyr stuga i Roslagen och Stockholms skärgård i sommar.

Precis utanför Stockholm ligger det slående vackra området Roslagen och Stockholms skärgård. Hyr din egen kustnära sommarstuga och kom till naturen och lugnet på riktigt. Njut av havsutsikt och närheten till strand och bad. Vi har stugor på fastlandet utanför Norrtälje - Gräddö, Svanberga och på öarna i skärgården.

Adress: Gräddö
Ort: 760 15 Gräddö
Telefon: 076-0494160
Email: kontakt@kustnarastugor.com
Webbsida: www.kustnarastugor.com

Välj hur du vill bo på din semester- strandnära, havsutsik eller med stor gräsmatta för barnen att springa på? Vi har stugan för just er familj, se våra stugor på vår hemsida www.kustnarastugor.com
Vi har stugor som passar gäster som vill njuta av det aktiva friluftslivet, eller barnfamiljen som vill ha plats för mycket lek. Vi har stugor som ligger i levande skärgårdsbyar där det kan njutas kyld dryck till livemusik på kvällarna eller lugnare stugor med bara skogen eller havet som granne.

Vi som driver Agentur Kustnära heter Elin och Nathalie och vi är båda uppvuxna i Roslagen och svarar gärna på dina frågor om området och hjälper er hitta rätt stuga för just er familj. Vill du veta vad som är på gång så rekommenderar vi ett besök på www.roslagen.se.

Tveka inte att kontaka oss och berätta lite kort om er familj och hur ni vill semestra - så hjälper vi er hitta stugan som passar just er perfekt - kontakt@kustnarastugor.com

Följ oss på Instagram https://www.instagram.com/kustnarastugor/ och på facebook https://www.facebook.com/kustnarastugor/ för härlig semesterinspiration!

1 timme norr om Stockholm, 20 minuter utanför Norrtälje

Hitta hit:

  • 1 timme norr om Stockholm, 20 minuter utanför Norrtälje