Eriksö Stugby & Camping

Vi kan erbjuda er ett stort friluftsområde med en härlig badplats och ett stort serviceutbud. Våra rökfria uthyrningsstugor är belägna i vacker skogsmiljö med sjöutsikt och nära till både sandstrand och klippor.

Adress: Eriksövägen
Ort: 185 37 Vaxholm
Telefon: 08 541 301 01
Email: info@eriksocamping.se
Webbsida: www.eriksocamping.com/

Det är ca 20 min promenad till Vaxholms stad, varifrån tät trafik med skärgårdsbåtar till Stockholm och många av skärgårdens fina utflyktsmål. Buss nr 670 går till Vaxholm och till Stockholms centrum.

Det finns tält och husvagnscamping med 74 el-platser, minigolf, lekplats, servering, volleyboll, boule, fritt fiske, kanotuthyrning mm.

Under höst, vinter och vår kan vi erbjuda dig våra nya vinterbonade superior stugor till specialpriser.

Vi har både 4 och 6 bädds stugor med sovloft, stort badrum med dusch och toalett, fullt utrustat pentry med micro och kaffebryggare.

Våra rökfria stugor är belägna i vacker skogsmiljö med sjöutsikt och nära till både sandstrand och klippor. Våra nya Superior stugor kan du boka årets runt och alla är dessa är utrustade med dusch och toalett i stugorna.

Perfekt för dig som kanske behöver ett tillfälligt boende vid jobb i närheten, eller för dig som vill fiska en helg, eller bara njuta av lugnet och naturen i kombination med Vaxholms rika utbud av muséum, gallerier, restauranger, caféer och butiker.

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Vaxholm