Utö Värdshus Hotell & Vandrarhem

Njut av god mat och härlig skärgårdsnatur

Hotell, stugor och vandrarhem.

Boka

Adress: Gruvbryggan
Ort: 130 56 Utö
Tele: 08-504 203 00
Email: receptionen@utovardshus.se
Webbsida: www.utovardshus.se

Öppet:
Året runt
Reception 08.00-17.00 (variationer kan förekomma)

Längst ut i havsbandet är det lätt att bara vara. Njut av god mat och härlig skärgårdsnatur, passa på att hyra en cykel eller promenera till havet?

Utö är en levande skärgårdsö året runt, ett flertal restauranger, caféer och butiker ligger samlat i Gruvbyn. Men det är också nära till en klippa för sig själv vid vattnet eller en härlig promenad på lugna skogsstigar. Koppla av vid brasan i Värdshusets bar, prova på den nya sporten Swimrun som faktiskt började på Utö eller avrunda en härlig dag på Bakfickans dansgolv. Här finns allt för en mysig helg för två, en tripp för familjen eller kompisgänget.

Utö Värdshus är idag en välrenommerad restaurang med svenska smaker i fantastisk skärgårdsmiljö samt fräscha hotellrum med marin känsla i Kvarnvillan och Hotellstugorna eller charmig sekelskiftesromantik i Stenhotellet. För den prismedvetne även enklare boende i vandrarhemmet Skärgården. Båttransport dagligen året runt med Waxholmsbolaget från Årsta Brygga, Haninge.

58.967 N 18.330 Ö
Waxholmsbåtar dagligen från Årsta Brygga, Haninge. Sommartid även förbindelser med Stockholm, Tyresö, Dalarö och Nynäshamn.

Dec - 2016

Julbord
Julbord och Adventshelgernas traditionella julmarknad. Utö Julmarknad 2016 3-4/12 och 10-11/12.

Hitta hit:

  • 58.967 N 18.330 Ö
    Waxholmsbåtar dagligen från Årsta Brygga, Haninge. Sommartid även förbindelser med Stockholm, Tyresö, Dalarö och Nynäshamn.


Res till: Utö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Utö


Alla artiklar