Söderarm

Möten i havsbandet

Välkommen till Söderarm! Boka din konferens, fest, bröllop, familjeträff eller födelsedagskalas hos oss.
Vi är en konferensanläggning och fyrplats som ligger på ön Torskär i yttersta havsbandet, Stockholms skärgård, på gränsen till Ålands hav. Vi har drivit konferensanläggningen sedan 1999 och har öppet året runt.

Adress: Tjockö Söderarm 2
Ort: 760 15 Gräddö
Email: info@soderarm.com
Webbsida: www.soderarm.com
Öppet
Året runt 00-24

Vi kan ha upp till 35 övernattande gäster fördelat på 24 sovrum och 5 hus. Många av rummen har havsutsikt. Husen är inredda i 50-60 och 70-talsstil. Tre av husen har kök och samtliga har dusch och WC.
Du kan för din grupp beställa helpension med båtresa, fördrink, trerättersmiddag och bastu/badtunna. Eller så kan du ta dig hit med egen båt och ha självhushåll. Prata med oss så hittar vi ett upplägg som passar dig!

Privatpersoner är mycket välkomna. Upplev Söderarm i sin unika skärgårdsmiljö med ett ro och lugn som du kommer att minnas länge.

Från Stockholm ta E18 mot Norrtälje. Från Arlanda ta väg 76 mot Rimbo och Norrtälje.

Strax innan Norrtälje ta höger mot Kapellskär. C:a 3 km före Kapellskär står det Räfsnäs 3, sväng vänster.

Några hundra meter efter 50-skyltar i Räfsnäs står det Räfsnäs brygga åt höger, sväng. Omedelbart på höger sida finns bilparkeringen. Plats 111, 112 och 113, bredvid det röda huset ( det är en skylt med reserverat ), tillhör Söderarm AB = fri parkering. I övrigt finns avgiftsbelagda platser.

Gå ned till kajen ca 300 m. Alternativt kör ned och lasta ur, åk tillbaks och parkera.

Den båt ni ska åka med hämtar er på stora kajen = rakt nedanför vändplanen