Säby Säteri-Hotell

Säby Säteri erbjuder 59 mysiga hotellrum med 91 bäddar: 27 enkelrum och 32 dubbelrum. Två av våra 32 dubbelrum är sviter med jacuzzi. Alla hotellrum är belägna i huvudbyggnaden och i flyglarna runt gårdsplanen. Vi har också ett hemtrevligt 1800-talstorp bara ett par stenkast från huvudbyggnaden.

Adress: Eknäsvägen 27
Ort: 134 65 Ingarö
Telefon: 08-570 267 00
Email: info@sabysateri.se
Webbsida: sabysateri.se/hotell/

Alla rum har sin egen karaktär och planlösning och är lika ombonade och gemytligt inredda som resten av säteriet. Närheten till centrala Stockholm märks inte - från fönstret njuter du bara av solljuset och den vackra utsikten över ängar, äppelträdgårdar och Säbyvikens vatten.

Samtliga rum är rökfria och utrustade med dusch, hårfön, TV, telefon och 100 Mbit trådlöst bredband.

Affärsresenären
På Säby Säteri finner du som affärsresenär ett avkopplande boende med hög servicenivå och naturen inpå knuten i närheten av Stockholm. Efter en hektisk dag kan du varva ner med några skummande öl i vårt bastuhus eller med goda avecer i någon av våra salonger. Unna dig en extra guldkant och boka en av våra minisviter med jacuzzi. Vakna utvilad och börja dagen med en generös frukostbuffé med lokala specialiteter i vår vinterträdgård där du får känslan av att sitta ute – fast inne.

Säbys 1800-talstorp
Ett par stenkast från huvudbyggnaden ligger vårt varsamt renoverade 1800-talstorp med kök- och vardagsrum på entréplan och ett dubbelrum på övervåningen. Med sin charm och funktionalitet är torpet idealiskt för er som söker en avslappnad och avskild miljö. Ta ett glas vin framför den sprakande braskaminen, en kaffepaus i det lantliga köket eller låna en bok från vårt bibliotek och koppla av i hängmattan utanför farstukvisten.

Till oss tar du dig enkelt via bil, buss eller båt. Med bilen är det bara 25 minuter från centrala Stockholm. GPS: Säby Säteri, Ingarö.

Vi samarbetar med Värmdö Taxi och kan erbjuda fasta priser till/från Säby Säteri från Arlanda flygplats, Bromma flygplats, Stockholm city och Gustavsberg. Flertalet av Värmdö Taxis bilar är miljöbilar och många av bilarna har alkolås. Du är välkommen att ringa direkt till Värmdö Taxi på 08-570 357 00 eller kontakta oss så hjälper vi gärna till att boka din taxi.

Du kan åka miljövänlig och kollektivt med SL-buss 430 från Slussen. Resan tar 40 minuter och bussen stannar precis utanför vår port. Hållplatsen heter Säby (Värmdö).

Tack vare vårt sjönära läge i Stockholms skärgård går det bra att ta båten till vår egen brygga. Ni kan börja er företagsfest eller ert privata arrangemang med en härlig båttur till Säby Säteri från t.ex Nybrokajen, Slussen, Saltsjöbaden eller Ingarö Kyrka. För mer information och prisuppgift ring oss på 08-570 267 00.