Bo på Hotell på Nässlingen

Bo i vår nya hotellbyggnad The Ritz eller alldeles vid bryggan i Landgången!

Adress: Nässlingen
Ort: 184 95 Ljusterö
Telefon: 08-452 472 00
Email: info@nasslingen.se
Webbsida: www.nasslingen.se/hotell/

The Ritz (14 rum)
En del av vår nya hotellbyggnad The Ritz är redan klar för att ta emot gäster. Rummen har havsutsikt, badrum med dusch och toalett. När hotellet är färdigbyggd kommer det finnas 14 dubbelrum, ett familjerum och en svit. Frukost ingår i priset.

Pris dubbelrum
från 1695 kr/natt

Pris enkelrum
från 1195 kr/natt

Landgången (2 rum)
Alldeles vid bryggan och hamnen har vi Landgången och här finns två nyrenoverade hotellrum. Båda rummen har egen ingång och badrum med toalett och dusch samt Wi-Fi. Frukost ingår i priset.

Pris dubbelrum
från 1695 kr/natt

Pris enkelrum
från 1195 kr/natt

Boka på 08-542 472 10 eller info@nasslingen.se
Bokningen har öppet alla dagar 9-17.

Koordinater: 59.483787, 18.670377

Turbåten till och från Åsättra Brygga kostar 45 kr/vuxen och 30 kr/barn och pensionär enkel resväg. Om ni åker med Waxholmsbolagets turbåt Holly betalas biljetten ombord med kort, kontanter eller reskassan på SL Access. Åker ni med Nässlingens turbåt Viktoria/Nässlan II betalas biljetten ombord med kontanter eller Swish, i receptionen eller restaurangen med kort, Swish eller kontanter.

Vi har ett hundratal parkeringsplatser vid Åsättra Brygga på Ljusterö. Ni anmäler bilen vid bokning eller vid ankomst till Nässlingen, betalning sker vid ankomst. Är ni hos oss på konferens, bröllop eller stor fest så ingår parkering för hela gruppen, det skall anmälas i förväg av bokaren. Stora parkeringen ligger till invid stora vägen, se skylt. Skall ni parkera för ett restaurangbesök hos oss finns avgiftsfri parkering längre ner vid vattnet, till höger om bommen, de är till för parkering max 6 timmar. Välkomna!

Vill ni bli hämtade någon annanstans? Vi ordnar självklart även hämtning från valfri brygga i Stockholm. Kontakta oss för pris.

info@nasslingen.se
08-542 472 10

Res till: Ljusterö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Ljusterö