Mats Persgården Bed and Breakfast

Mats Persgården Bed and Breakfast

Ett lantligt boende på Roslagsgård som skriver sin historia till sent 1600-tal.

Vi erbjuder ett lantligt B&B på Roslagsgård som skriver sin historia till sent 1600-tal. Med Roslagens vackra natur och vidsträckta hav alldeles i närheten är det lätt att slappna av och ladda batterierna i denna genuina miljö. Gården har fem individuellt inredda rum med gammaldags charm. Om du önskar finns det även möjlighet att hyra hela huset för självhushåll.

Adress: Gamla Landsvägen 57
Ort: 764 56 Väddö
Tele: +46(0)70-443 96 56
Email: josefine@matspersgarden.se
Webbsida: http://www.matspersgarden.se

Öppet
Året runt

Upptäck Väddö och Grisslehamn – kom och bo hos oss! Här sover du skönt och njuter av god ekologisk frukost. Med Roslagens vackra natur och vidsträckta hav alldeles i närheten är det lätt att slappna av och ladda batterierna

Gården har plats för 8-10 personer i 5 individuellt och genuint inredda rum med gammaldags charm. Här är det nära till vatten och natur. Gångavstånd till Väddöviken och 2 km till sandstränder och klippbad vid Ålands Hav. Till Grisslehamns idylliska och levande fiskeläge är det 3 km.
I våra omgivningar på norra Väddö finner Du skärgårdens alla härligheter, glittrande hav och slingrande grusvägar för promenader och cykelturer. På vintern stänger vi inte, vi flyttar bara in i värmen. Vi myser vid öppna spisen och kopplar av i den vedeldade bastun. Hos oss kan du även njuta av en massagebehandling och hyra cyklar.

För mer information, priser och bilder besök vår hemsida: www.matspersgarden.se Välkomna! /Josefine & Marcus

Mats Persgården finner du i Tomta by, 3 km söder om Grisslehamn på Väddö. Ca 10mil från Stockholm och ca 8 mil från Uppsala.


SL-buss 637 mot Singö, från hållplatsen är det 5min promenad.

Hitta hit:

  • Mats Persgården finner du i Tomta by, 3 km söder om Grisslehamn på Väddö. Ca 10mil från Stockholm och ca 8 mil från Uppsala.


    SL-buss 637 mot Singö, från hållplatsen är det 5min promenad.